10 Ocak 2013 Perşembe

ARKADAŞ PASTA İLE ARKADAŞ OLDUK!


Bugün Yaramaz Teyzeler olarak Pofuduk Bezler* ve Arkadaş Pasta** ile  ilk “ciddi” iş toplantımızı yapmaya çalıştık. Çalıştık diyorum zira o kadar tatlı ve güzel bir sohbet oldu ki, kendimizi değerli bir dostumuzu ziyaret etmiş gibi hissettik. Aslında buna çok da sevindik, çünkü zaten bütün istediğimiz tam olarak bu; yaptığımız işlerin hepsinde huzurlu ve samimi bir duygunun içinde olmak.

Ne kadar şanslıyız ki, şimdilik her şey tam da istediğimiz gibi ilerliyor. Güzel insanlarla tanışıyor, işini iyi yapanları gördükçe daha da büyük bir istekle ilerliyoruz.

Arkadaş Pasta ve Pofuduk Bezler bizden çok daha deneyimli ve büyük bir oluşum. Kurucuları olan hanımlar tıpkı Agi ve benim gibi iki yakın arkadaş. Son üç yıldır Melal Hanım yoluna Berna Hanım olmaksızın devam ediyor ancak arkadaşlıkları elbette bu yol ayrımından etkilenmemiş. Berna Hanım şimdilerde Yaşam Koçu olarak sürdürüyormuş  yolculuğunu . Biz bugün kendisini görmedik ama ilk fırsatta onu da tanımayı çok istiyoruz.

Arkadaş Pasta ile başlayan yolculukları  zaman içinde Pofuduk Bezler’in de yaratan bu değerli hanımlar öyle sevimli işler üretmişler ki, bence sayfayı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Mesela pek çok defa değerli bir dostumuz bebek sahibi olduğunda hem anlamlı ve estetik, hem de işe yarar bir hediye almak için düşünüp duruyor, sonunda bir altın alıp gidiyoruz değil mi? Oysa Pofuduk Bezler tam bu noktada kenara atılmayacak; hem kullanılıp, hem de keyifle hatırlanabilecek tasarımlar sunuyor. Bu tasarımları belli ki severek yapıyorlar çünkü kurdelalardan tutun da, çiçek gibi yerleştirilmiş mini mini çorapçıklara, bulut gibi battaniyelere kadar her şey özenle seçilmiş. Hiç üşenmeyip Bursa’ya kadar giderek en iyi tekstil ürünlerini, en uygun rakamlara bulmak için emek harcamışlar.

Pastalara gelince… Fazla söze gerek yok aslında; neden derseniz, bugün bizim için pişirdikleri elmalı tarttan ikişer dilim yedik desem yeter mi? O kadar sevdik ki tarifi alıp Yaramaz Tarifler bölümünde yazmak için can atıyoruz! Aklınızda olsun, şu buz gibi kış günlerinde ılık bir elmalı tart gibisi yok. Kaldı ki biz çok şanslıydık çünkü yanında nefis bir kahve, daha da önemlisi uzun zamandır özlediğimiz tevazu ve samimiyet vardı.

İşini iyi bilen, ne yaptığından emin ve tabii ki on yılı aşkın süredir çocuklar için çalışan Melal Hanım’la tanışmak bizi çok mutlu etti. Bütün samimiyetimizle Pofuduk Bezler ve Arkadaş Pasta ziyaret edilmeli diyoruz. Pastasız bir hayat olamayacağına göre çocuklarınız en iyisiyle tanışsın. Agi’nin küçük kızı Leyla Nora’nın dediği gibi “bazen izin vermek lazım:)” Eğer yaramazlık yapacaksanız güvenilir bir adresimiz olsun dedik.

*www.pofudukbezler.com

**www.arkadaspastacicek.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder